relatietherapie

Welkom bij mijn praktijk voor individuele coaching en relatietherapie
Over mij:
Sinds ik ben afgestudeerd bij de Hogeschool van Amsterdam in 1996 heb ik bij verschillende organisaties binnen de GGZ en jeugdzorg gewerkt met zowel kinderen als volwassenen, ouderen en gezinnen met uiteenlopende problematieken en psychiatrie. De afgelopen drie jaar heb ik tevens met heel veel plezier gewerkt als paktijkondersteuner GGZ bij de huisarts. Omdat ik telkens weer kon zien dat de naaste omgeving en vooral de kwaliteit van de relaties van grootste belang zijn voor de client in zijn veranderingsproces, besloot ik de opleiding Systeemtherapie te gaan volgen. Vervolgens heb ik me gespecialiseerd in de EFT (Emotionally Focused Therapy).


EFT is een effectieve vorm van relatietherapie, gericht op emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Tijdens de therapie werken jullie samen aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie. 

.

De afgelopen 5 jaar werk ik als systeemtherapeut bij het Dr. Leokannerhuis, een specialistisch behandelcentrum voor mensen met autisme, waar ik met name relatie-en gezinstherapie geef. Ik ben zo van dit vak gaan houden dat ik meer echtparen en gezinnen wil bereiken dan alleen de doelgroep van het Dr Leokannerhuis. Met een eigen praktijk kan ik de drempel voor mensen laag houden. Geen lange wachtlijsten en intake procedures.
Mensen helpen om weer met elkaar in verbinding te staan en de kwaliteit van hun relatie te vergroten is mijn drijfveer en vormt de kern van mijn aanpak.